Tijd voor een upgrade!

Om deze website goed te kunnen bekijken heb je een nieuwe browser nodig.


Download chrome

Gebouwd om te verhogen en het optimaliseren van jouw marketinginspanningen. Hieronder staan 10 functies kort omschreven. Wil je het volledige overzicht ontvangen vul dan je email adres in.

Wil je weten waar je online kansen liggen?

Automatisering e-mail op basis van gedrag

Stop met “bulk e-mails” en begin een conversatie die leidt tot conversie. Ga verder dan traditionele e-mailserviceproviders start “after-the-click” voor echt persoonlijke berichten. Stuur elke lead precies de juiste informatie op het juiste moment in hun unieke verkoopproces. Laat je verkopers weten wanneer het juiste moment is om actie te ondernemen.

Dynamische formulieren samengesteld voor conversie

Velden moeiteloos samenstellen, aanpassen en opnieuw rangschikken met de drag & drop editor. Onze dynamische webformulieren vullen velden automatisch in voor terugkerende bezoekers om conversie te verbeteren. Dit ziet er fantastisch uit op elke site met de aangepaste CSS. Je kan zelfs velden van derden met eigen webformulieren koppelen.

Betrek leads op cruciale momenten

Ons krachtige, maar eenvoudige instellingsmenu vereenvoudigt Marketing Automation. Gebruik workflows om leads precies op het juiste moment in hun unieke koopproces te betrekken. Ontvang dagelijks een lijst van de beste leads in je inbox, reageer op het juiste moment en converteer de lead naar sales.

Identificeer goede prospects met leadscoring op basis van betrokkenheid, paginabezoeken, mailopeningen, kliks en nog veel meer. Verbreed je salesfunnel met krachtige tools die ontwikkeld zijn om je leads te converteren naar sales.

Bezoeker-ID identificeert meer potentiële klanten

Ontvang dagelijks een lijst van de beste leads in je inbox en reageer op het juiste moment om te converteren naar sales.

Ingebouwd en extern CRM

Houd verkoopkansen bij van aanmaak tot het afronden dankzij een overzicht van de pipeline. Maak aangepaste verkoopfasen, velden, filters en nog meer om je unieke verkoopproces te beheren. Je kan natuurlijk altijd gegevens synchroniseren in twee richtingen tussen SharpSpring en een externe CRM van jouw keuze.

Landingspagina’s die conversie opleveren

Maak krachtige landingspagina’s met funnels die bezoekers omzetten naar leads. Door dynamische webcontent in te zetten dat zich aanpast op basis van bezoekers interesse en attributen.

Start met Bloggen

In een mum van tijd een blog opgezet met een handige blogbouwertool. Gemakkelijk berichten beheren en publiceren. Vergroot het bereik van je content met RSS e-syndicatie die automatisch nieuwe berichten verstuurt aan een vooraf ingestelde lijst. En een ingebouwde social media widget die het gemakkelijk maakt voor de bezoekers om je content te delen.

Volledig geïntegreerde call tracking

Je hoeft niet langer verschillende software te gebruiken om leads die via de telefoon of via een webformulier binnenkomen te volgen.

Door het lawaai breken

Maak belangrijke beslissingen met nauwkeurige en relevante gegevens. Organiseer en analyseer sterke statistieken in aangepaste rapporten. Krijg inzicht in de uiteindelijke ROI en deel belangrijke informatie met je team, clienten en klanten.

Aangesloten en flexibel

Synchroniseer in twee richtingen met uw favoriete CRM of gebruik de krachtige ingebouwde CRM van SharpSpring, beschikbaar is voor alle gebruikers. Synchroniseer leads, activiteiten, verkoopkansen, aangepaste velden, leadscore’s en nog veel meer

Waarom kiezen voor Extreme Media?

  • Creatief & innovatief team
  • UI en UX webdesign
  • Front en back-end specialisten
  • Persoonlijke & flexibele benadering
  • Specialisten voor maatwerkoplossingen
  • Advies en begeleiding
  • Al 15 jaar passie en plezier in ons werk

Wil jij weten waar je
online kansen liggen?