Disclaimer

De disclaimer geldt als je de website extrememedia.nl bezoekt.

Van wie is de website?

De website is van Extreme Media Group BV. De volledige naam en het adres van het hoofdkantoor van Extreme Media is:

Extreme Media Group B.V.
De Schans 18-02
8231 AK Lelystad

Wat is nog meer belangrijk?

  • Extreme Media Group B.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62867199.
  • Het BTW-nummer van Extreme Media is: NL854990446B01.

Wat moet ik weten als ik de website bezoek?

  • Geen advies. Op de website staat alleen algemene informatie. Dat betekent dat deze informatie niet voor jouw persoonlijke situatie is geschreven. We geven je op de website daarom geen persoonlijk advies om iets wel of niet te doen. Het is je eigen verantwoordelijkheid als je alleen op basis van de informatie op de website een beslissing neemt. Als je wel persoonlijk advies wilt, dan helpen wij je natuurlijk graag. Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Dat kan bij ons op kantoor, telefonisch of via de website.
  • Bereikbaarheid website. We doen ons best om er voor te zorgen dat de website zo veel mogelijk beschikbaar is. Toch kan het voorkomen dat de website tijdelijk niet bereikbaar is. Wij zijn niet aansprakelijk als je daardoor schade lijdt.
  • Fouten op de website. We proberen er altijd voor te zorgen dat de informatie op de website zo betrouwbaar mogelijk is. Het kan toch gebeuren dat de informatie op de website niet (meer) klopt. Wij zijn niet aansprakelijk als je daardoor schade lijdt.
  • Auteursrechten. Alle informatie op de website is van Extreme Media. Dit geldt ook voor de vormgeving, huisstijl, logo, content en afbeeldingen. Je mag de informatie op onze website gebruiken voor privédoeleinden, bijvoorbeeld voor een werkstuk of een privé weblog. Vermeld dan wel dat je de informatie hebt gevonden op https://www.extrememedia.nl. Je mag de teksten en afbeeldingen van de website niet veranderen. Je moet altijd eerst toestemming aan Extreme Media vragen als u de informatie op de website wilt gebruiken voor commerciële doeleinden.
  • Websites van anderen. Soms verwijzen wij naar een andere website bijvoorbeeld via een link. Als je op de link klikt, kom je op de website van iemand anders. We hebben de informatie op de websites van anderen niet gecontroleerd en zijn daarvoor niet verantwoordelijk. Onze regels over jouw privacy gelden niet voor websites van anderen.
  • Nederland. De informatie op de website is bedoeld voor Nederland. In het buitenland kunnen andere regels gelden.
  • Wijzigingen. We kunnen de regels van deze disclaimer aanpassen. Wil je weten welke regels gelden? Kijk dan op deze pagina voor de laatste versie

Deze pagina is het laatst gewijzigd op 12 april 2018