Lightspeed webshop laten maken

Het Lightspeed eCom staat bekend om zijn platform waarmee je snel en eenvoudig webwinkels kan opzetten. Met een groot aanbod aan design thema’s kan je in een handomdraai een professionele webshop laten maken.

Maatwerk Lightspeed webshop

Het platform biedt ook vele mogelijkheden om te linken met verschillende betaalproviders en verzendpartners om al je online klanten een fijne ervaring te bezorgen.

In de praktijk zien wij vaak dat een ondernemer toch zijn eigen wensen heeft en dan voldoen de standaard oplossingen niet meer. Als je meer uit je webshop wilt halen, dan is de keuze voor een maatwerk oplossing snel gemaakt.

Wij gaan graag het gesprek met je aan om je wensen in kaart te brengen en te vertalen naar een passende oplossing binnen het Lightspeed platform.

Wij ontwerpen en bouwen maatwerk webshops.

Met onze uitgebreide ervaring in webdevelopment en design zetten wij ook voor jou een professionele webshop neer op basis van het eCom platform van Lightspeed.

Het grote voordeel van maatwerk is dat het design van de webshop uniek is en een eigen identiteit krijgt binnen de doelgroep. Specifieke wensen voor je design werken wij uit naar een slimme en conversie gerichte webshop. Maatwerk biedt ruimte voor groei en ontwikkeling. Samen met alle partners van Lightspeed is er altijd wel een goede oplossing te bedenken om je eCom platform optimaal te laten presteren.

Dé webwinkel software met de focus op een strak design, conversie en voorraadbeheer.

Succesvol online verkopen? Lightspeed eCom is dé meest volledige webshop software voor efficiënt voorraadbeheer en SEO geoptimeerde webshops – met de mooiste designs.

Voorraadbeheer

Met Lightspeed eCommerce kun je je voorraad eenvoudig beheren vanuit je eigen online beheeromgeving. Bekijk de voorraadstatus van al je producten en stel een minimumvoorraad in, zodat je nooit producten verkoopt die je niet meer hebt.

Productcategorieën:

Maak productcategorieën aan op jouw website zodat bezoekers makkelijk kunnen vinden wat zij zoeken en stel uitgebreide productvarianten in.

Eenvoudig retourenmanagement

Retouren kosten tijd en geld. Maak het daarom makkelijk! Met Lightspeed eCom kun je retouren direct in het systeem afhandelen, zodat jouw voorraad altijd klopt

Een mooi en responsive design

Kies jouw design

Met de design themes in onze Theme store kun je zelf jouw gewenste webshop design kiezen, ook zonder technische vaardigheden.

Productfoto’s

Goede productfoto’s hebben veel invloed op jouw webshop conversie. Optimaliseer je productfoto’s binnen het platform en zorg dat klanten jouw product van alle kanten goed kunnen bekijken.

Jij bepaalt de navigatie

Bepaal hoe klanten jouw webshop navigeren, filteren en sorteren. Jij weet wat het beste bij jouw merk, assortiment en klanten past.

Zorg dat klanten jouw webshop vinden

SEO optimalisatie

Lightspeed eCommerce heeft jarenlange ervaring in het optimaliseren van vindbaarheid. Ons eCommerce-platform zit vol met ingebouwde SEO-tools die jouw webwinkel hoger laten scoren in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo.

Blog

Je verhaal is je business. Verbeter je vindbaarheid met onder andere onze blogfunctie. Zet waardevolle content online om contact te leggen met online shoppers, over jouw producten te informeren en verkeer naar jouw webshop te sturen.

Social media & Multichannel

Bereik meer klanten door jouw producten ook op social media en andere platformen te verkopen. Integreer met Facebook, Marktplaats, eBay of Amazon en begin met het promoten en zelfs verkopen van jouw producten op de meest populaire netwerken.

Sitesnelheid

Zoekmachines belonen nu de snelle websites op het internet met hoge rankings in de zoekresultaten. Lightspeed eCom wordt geleverd met een geoptimaliseerde back-end zodat shoppers nooit vastlopen en jouw winkel goed kan scoren.

Integraties

Onze partners bieden unieke diensten die naadloos integreren met Lightspeed, zodat jij je bedrijf op volle kracht kunt runnen.

Meten en weten om te groeien

Alle financiële cijfers

In een duidelijk grafiek zie je in één oogopslag alles wat je moet weten over jouw financiën. Zo neem je altijd de juiste beslissingen.

Conversiepercentages

Weet precies hoe jouw webwinkel presteert. Wij geven jou alle informatie die je nodig hebt om te weten welke pagina’s nog niet converteren.

A / B testen

Je kunt je checkout op verschillende manieren opzetten. Met onze A / B-test opties kun je testen welke opzet bij jouw doelgroep de hoogste conversies oplevert.

Beheer bestellingen met een klik

Bestellingen verwerken

Volg bestellingen en zorg dat klanten hun aankopen op tijd in handen hebben. Je weet altijd waar je voorraad is.

Korting en promoties

Verhoog de verkoop en zorg dat klanten terug blijven komen met giveaways of gratis bezorging

Gepersonaliseerde checkout

Zorg voor een uitstekende ervaring bij de checkout. Met Lightspeed eCom ontdek je wat jouw klanten motiveert om nu een bestelling te plaatsen.

Bezorging

Een goede verzending vraagt om soepele logistiek. Met Lightspeed eCom optimaliseer je dit proces en houd je altijd oog op je bezorgingen.

Internationaal verkopen met je webshop

Spreek de talen van je klanten

Met een webshop kun je communiceren met mensen over de hele wereld. Haal het meeste uit elke gelegenheid met een oplossing die voor iedereen werkt, altijd en overal.

Internationale verzending

Internationaal verzenden is niet ingewikkeld met de juiste integraties. Lightspeed integreert direct met de grootste verzendpartijen. Zo verkoop je jouw producten zonder veel moeite ook internationaal.

SEO-proof voor alle landen

Zoekwoorden verschillen per regio, maar Lightspeed eCom is geoptimaliseerd voor alle zoekmachines, lokaal en internationaal.

Laat je bedrijf groeien met Apps

Kies voor de beste koppelingen en plugins voor marketing, verkoop, klantenservice, voorraadbeheer, boekhouding, verzending, personalisatie en meer.

bron: https://www.lightspeedhq.nl