Online marketing

Google Adwords, automation en Social Media

Online marketingstrategie

Met online advertenties kunnen wij je mediabudget zeer nauwkeurig inzetten en zelfs terugrekenen naar een behaald rendement.

Tegenwoordig is alleen een professionele website of webshop niet meer voldoende om succesvol te kunnen zijn. Wil je online ondernemen dan is het belangrijk dat klanten je ook kunnen vinden als ze op zoek zijn naar je product of dienst. Wij bieden diverse online marketing diensten aan om een zo goed mogelijk rendement op te leveren. Wij hebben kennis van:

Wij hebben kennis van

 • Google Adwords
 • Marketing automatisering
 • Display marketing
 • Retargeting en remarketing
 • Social Media adverteren
 • E-mail marketing
Google Adwords (SEA)

Google Adwords (SEA)

Adverteren met Google Adwords kan veel resultaat opleveren, mits de juiste traffic naar je website wordt gegenereerd. Voor een zo groot mogelijk resultaat worden de campagnes door professionals opgezet en zorgen wij voor een constante optimalisatie.

Wil je ook een Google Adwords campagne?

Wacht dan niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij gaan graag het gesprek met je aan om kennis te maken en de mogelijkheden van Google Adwords te bespreken.

Marketing Automatisering

Marketing Automatisering

Krachtige marketing automatisering voor je bedrijf. Met slimme software en marketing kennis kunnen we het proces van het genereren van potentiële klanten automatiseren. Waardevolle verkooptijd besteden aan potentiële klanten waar je de meeste kans hebt om de verkoop af te ronden.

#

Krachtige automatisering functies

Maak belangrijke beslissingen met nauwkeurige en relevante gegevens.

 • gepersonaliseerde e-mails op basis van gedrag
 • dynamische formulieren
 • betrek leads op cruciale momenten
 • meer potentiële klanten
 • ingebouwd en extern CRM
 • landingspagina’s

Wil je ook een Google Adwords campagne

Wacht dan niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij gaan graag het gesprek met je aan om kennis te maken en de mogelijkheden van Google Adwords te bespreken.

Social media adverteren

Social media adverteren

Een grote fanbase leidt tot kansen om doelen als branding, bereik, sales en leads te behalen. Met Facebook kan je zeer gericht adverteren. We richten campagnes in op basis van interesses, opleiding, demografische of geografische gegevens.

#

Social Media kan als krachtige marketingtool ingezet worden om in contact te komen en te blijven met je doelgroep. Bij het correct inzetten van Social Media marketing kun je op een interactieve wijze de reputatie van je bedrijf op grote schaal positief beïnvloeden. Wij kunnen je Facebook, Linkedin, Twitter, Google+ en Youtube pagina’s volledig naar huisstijl vormgeven. Hiermee zorg je voor de juiste uitstraling in al uw Social Media activiteiten. Social Media bedrijfspagina’s worden daarom steeds meer ingezet door organisaties om in contact te komen en te blijven met haar doelgroep. Social Media marketing is dan ook de snelst groeiende vorm van online marketing.

Display adverteren
#

Display adverteren

Display adverteren is een uitstekende methode om je website en landingspagina’s visueel te promoten. Met grafische banners versterken ze de online promotie campagnes. Deze banner advertenties worden geplaatst op de top websites van Nederland om zo de doelgroep te bereiken. Wij ontwerpen IAB bannersets die voldoen aan de hoge eisen van de diverse advertentieplatformen.

#

Retargeting

Bezoekers van je website hebben mogelijk interesse in je product of dienst maar zullen zelden meteen een product kopen of een dienst afnemen. Door middel van retargeting, worden bezoekers opnieuw benaderd via een banner advertentie. Een gerichte aanbieding wordt getoond en de conversie van je site kan hierdoor sterk toenemen. Bijkomend voordeel is dat je bedrijf, product of dienst, top of mind blijft bij een potentiële klant.

E-mailmarketing

E-mailmarketing

In contact met je klanten

In contact komen met je klanten zonder dat ze naar je toe hoeven te komen? Dat kan met e-mailmarketing. Al jarenlang ontwerpen en bouwen we nieuwsbrieven die op alle formaten schermen optimaal worden weergegeven. Deze nieuwsbrieven kunnen eenvoudig worden ingericht en gepersonaliseerd op basis van de behoefte van je ontvangers. Dit bespaart dure algemene brochures die aan iedereen worden verstuurd.

Wil je ook online marketing inzetten?

Wacht dan niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij gaan graag het gesprek met je aan om kennis te maken en de mogelijkheden van online marketing te bespreken.