Tijd voor een upgrade!

Om deze website goed te kunnen bekijken heb je een nieuwe browser nodig.


Download chrome

Krachtige marketingautomatisering software voor jouw bedrijf. Begin vandaag nog met het inzetten van Marketing Automation en verhoog de conversie.

 • Zorg voor meer leads
 • Converteer deze naar sales
 • Optimaliseer uw online marketing
 • Alle functies, krachtig geïntegreerd
Logo - Sharpspring

Wat doet Sharpspring?

SharpSpring traceert klanten al voordat de naam bij je bekend is. Wij leggen de juiste verbindingen en laten je weten waar de klanten zijn geweest. Vervolgens kun je krachtige automatisering regels toepassen om de klanten dynamische content of gerichte e-mails te sturen op basis van hun waarschijnlijke interesses.

Wil je ook starten met Marketing Automation?

Wij helpen jou graag bij het starten met Marketing Automation. Binnen enkele weken ben je volledig up and running. Wij helpen met het opzetten en begeleiden bij de implementatie van Sharpspring in jouw bedrijf. Neem vrijblijvend contact met ons op! Je kan ook direct een demo aanvragen.

Voordelen van Sharpspring

SharpSpring is het snelst groeiende platform in Nederland!

 • Meest complete Marketing Automation software in de markt
 • Beste prijs / kwaliteitverhouding, tot wel 80% minder kosten ten opzichte van concurrenten
 • Gebruiksvriendelijke en eenvoudig te leren interface
 • Direct eenvoudig inzicht op de ROI
 • Verhoogt de kwaliteit van uw leads

Eenvoudig, gebruiksvriendelijk en betaalbaar

De Marketing Automation software van SharpSpring is volledig ontworpen om te functioneren op een intuïtief niveau. Alles voelt natuurlijk aan en wijst zichzelf. Werkt de tomtom even niet? Niets aan de hand! Elke pagina bevat een volledige hulpsectie met instructievideo’s en handleidingen. Met de set tools die Marketing Automation biedt kun je eenvoudig inzicht krijgen in jouw campagnes, meer kwalitatieve leads genereren, sales boosten en de ROI beter zichtbaar maken. Door het plaatsen van een klein stukje code op de site kunt je direct beginnen met het tracken van potentiële klanten.

Overzichtelijke interface

Door de strakke focus op gebruiksvriendelijkheid is er een dashboard ontwikkelt die je direct helpt bij het behalen van jouw doelstellingen en de ROI. Binnen het dashboard heb je met één click rapporten gegenereerd vol duidelijke grafische presentaties van een deel of  de volledige marketing-to-sales-funnel. Dankzij de overzichtelijke interface kun eenvoudig workflows opstellen en e-mailtemplates, landingspagina’s en formulieren maken.

CRM-integratie

Een CRM (Customer Relationship Management) is één van de meest waardevolle tools die een bedrijf kan bezitten. Combineer het CRM met Marketing Automation en een krachtige marketingmachine is geboren.

Marketing Automation software heeft een CRM nodig. Sharpspring onderscheid zich door als eerste een geïntegreerd CRM aan te bieden die volledig gesynchroniseerd kan worden met alle bekende CRM-systemen, er hoeft dus niet overgestapt te worden als je al een CRM bezit.

Kwaliteit vs kwantiteit

Sharpspring geeft de volledig vrijheid om punten te geven op basis van het gedrag van een bestaande of potentiële klant. Wat vind jij waardevol? Betrokkenheid, paginabezichtigingen, potentie of volledigheid van persoonlijke informatie? Naast het opbouwen van punten kunnen ze ook verminderen, dit wordt decay genoemd. Hierbij daalt de leadscore op basis van inactiviteit van de lead. Investeer jouw tijd in de leads die interesse tonen en focus alleen nog op warme leads.

Implementeren van SharpSpring

Extreme Media helpt met het implementeren van SharpSpring in jouw organisatie en begeleidt bij het op starten met Marketing Automation.

Je staat er echt niet alleen voor! Onze Marketing Automation specialisten zullen je ondersteunen bij het inrichten van de software. Samen zal er een helder en concreet plan worden opgesteld voor de aanpak, management en uitvoering van een inbound marketing campagne. Investeer tijd om tijd te besparen, met Marketing Automation. Binnen een paar weken ben je volledig up and running en kan er volledig gebruik gemaakt worden van alle tools die SharpSpring te bieden heeft.

Extreme Media is SharpSpring Silver Partner.

Het Marketing Automation platform is een zeer compleet systeem, heel erg gebruiksvriendelijk én competitief geprijsd. Hierdoor is SharpSpring uitermate geschikt voor het MKB.

silverpartner

Waarom kiezen ondernemers voor SharpSpring?

 • Speciaal ontwikkeld voor het MKB
 • Stukken goedkoper dan de overige vergelijkbare systemen
 • Nederlandstalige organisatie en training
 • Training bij ons op locatie i.p.v. online
 • Eenvoudig op te zetten
 • Gebruiksvriendelijke interface
 • Flexibel platform
 • Maandelijkse facturering
 • Onbeperkt gebruikers/contacten*

Wil jij weten waar je
online kansen liggen?