Webshop laten maken

Complete webshop software

Wij ontwerpen en bouwen webshops

Je kan bij ons terecht voor advies, begeleiding, webshop design, opzetten of overzetten van je webshop. Wij bouwen maatwerk webshops en gebruiken het professionele CMS platform van Lightspeed.

Succesvol met een Lightspeed webwinkel

Succesvol met een Lightspeed webwinkel

Wilt u ook succesvol online verkopen?
Dan adviseren wij je om een SEO geoptimaliseerd Lightspeed webshop te laten maken. Lightspeed is dé meest volledige webshop software voor efficiënt voorraadbeheer en online verkoop.

Webshop laten maken? Wij helpen je graag bij het maken van een keuze uit de diverse Lightspeed eCom webshop pakketten en adviseren je over de mogelijkheden rondom je Lightspeed webshop.

Heb je al een bestaande webshop dan kunnen wij deze overzetten naar het Lightspeed platform. In de Lightspeed theme shop zijn al veel mooie templates beschikbaar, maar ons team kan natuurlijk ook een nieuw webdesign voor je maken zodat je deze kunt gebruiken voor je webshop.

Lightspeed webwinkel pakket.

Wil je een webshop laten maken waarin al veel functionaliteiten en modules zijn opgenomen en die goed te koppelen is met online marketing tools, dan adviseren wij om een webshop te laten bouwen op het Lightspeed platform.

Wij kunnen in relatief korte tijd een hoogwaardige en geoptimaliseerde webshop voor je neerzetten. Lightspeed is een SaaS oplossing. SaaS, Software as a Service, is software die te huur is en niet eenmalig aangeschaft hoeft te worden. Zo heb je snel je eigen online winkel, perfect om snel te beginnen met online verkopen!

Met de software van Lightspeed zien wij veel kansen voor het MKB. Een Lightspeed Webshop biedt veel voordelen.

  • Goede SEO-integratie. De webshop is goed vindbaar met de Lightspeed webshop software;
  • Een gebruiksvriendelijke beheeromgeving, goed te beheren zonder technische kennis;
  • Volledige vrijheid in het design van de webshop (HTML/CSS). Ontwerp op maat mogelijk bij Extreme Media;
  • Inbegrepen services zoals hosting, helpdesk, onderhoud en doorontwikkeling;
  • Een volledig pakket met veel tools om je webshop te optimaliseren;
  • Altijd de laatste softwareversie.

Nieuwsgierig naar wat wij voor je kunnen betekenen?

Wacht dan niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij gaan graag het gesprek met je aan om kennis te maken en de mogelijkheden voor je webshop te bespreken.

Maatwerk Lightspeed webshop

Maatwerk Lightspeed webshop

Het Lightspeed eCom staat bekend om zijn platform waarmee je snel en eenvoudig webwinkels kan opzetten. Met een groot aanbod aan webdesign thema’s kan je in een handomdraai een professionele webshop laten maken.

Het platform biedt ook vele mogelijkheden om te linken met verschillende betaalproviders en verzendpartners om al je online klanten een fijne ervaring te bezorgen.

In de praktijk zien wij vaak dat een ondernemer toch zijn eigen wensen heeft en dan voldoen de standaard oplossingen niet meer. Als je meer uit je webshop wilt halen, dan is de keuze voor een maatwerk oplossing snel gemaakt. Wij gaan graag het gesprek met je aan om je wensen in kaart te brengen en te vertalen naar een passende oplossing binnen het Lightspeed platform.

Wij ontwerpen en bouwen maatwerk webshops.

Met onze uitgebreide ervaring in webdevelopment en design zetten wij ook voor jou een professionele webshop neer op basis van het eCom platform van Lightspeed. Het grote voordeel van maatwerk is dat het design van de webshop uniek is en een eigen identiteit krijgt binnen de doelgroep. Specifieke wensen voor je design werken wij uit naar een slimme en conversie gerichte webshop. Maatwerk biedt ruimte voor groei en ontwikkeling. Samen met alle partners van Lightspeed is er altijd wel een goede oplossing te bedenken om je eCom platform optimaal te laten presteren.

Meer bezoekers naar je webshop

Meer bezoekers naar je webshop

Online analyse

Je webshop heeft bezoekers nodig om verkoop te realiseren. Dit kunnen wij realiseren door het inzetten van zoekmachine-optimalisatie (SEO), Google Adwords (SEA), Display Advertising, Retargeting, Marketing Automatisering en of Social Media. Vaak maken wij dan ook gebruik van specifieke landingspagina’s.

Wil je ook meer bezoekers op je webshop?

Wacht dan niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij gaan graag het gesprek met je aan om kennis te maken en de mogelijkheden van online marketing te bespreken.

Webshop beter vindbaar maken
#

Webshop beter vindbaar maken

Het beter vindbaar maken van een webshop in zoekmachines zoals Google en Bing is iets wat wij graag voor je doen. Een hoge ranking heeft veel invloed op het aantal mensen dat de webshop komt bezoeken. Vraag ons naar de website optimalisatie mogelijkheden.

#

Marketing automation

Krachtige marketing automatisering software voor jouw bedrijf. Begin vandaag nog met het inzetten van marketing automation en verhoog de conversie.

  • Zorg voor meer leads
  • Converteer deze naar sales
  • Optimaliseer uw online marketing
  • Alle functies, krachtig geïntegreerd
CRM-integratie

CRM-integratie

Customer Relationship Management

Een CRM (Customer Relationship Management) is één van de meest waardevolle tools die een bedrijf kan bezitten. Combineer het CRM met marketing automation en een krachtige marketingmachine is geboren.

Wil je ook starten met marketing automation?

Wij helpen je graag met het opzetten en begeleiden bij de implementatie. Neem vrijblijvend contact met ons op.