Website laten maken

Design, techniek en passie

Maatwerk webdesign

Géén standaard webdesign maar een website op maat. Na een uitgebreide intake gaan onze webdesigners graag voor je aan de slag en schetsen eerste alles uit in wireframes. Van daaruit wordt het design verder uitgewerkt en vertaald naar techniek. Wij ontwerpen en bouwen graag mooie en conversie gerichte websites. Dat betekent dat we ons naast de nodige inleving, webdesign, techniek ook richten op de klantervaring.

UI/UX design, front-en backend development

UI/UX design, front-en backend development

Doelstellingen vertalen naar een technisch-en functioneel ontwerp, een passend design maken en dit omzetten naar slim opgezette code dat is wat ons enthousiast maakt. Een maatwerk website bouwen voor de klant met een eigen identiteit, zo ontworpen dat het optimaal werkt voor hun doelgroep.

#

Samenwerken met de klant.

Regelmatig overleg tussen projectmanager en de klant om de voortgang van een project te bespreken. Duidelijke doelstellingen per iteratie ronde afspreken om zo de juiste prioriteiten te stellen en de scope van een project te bewaken. Samen maken wij er een succes van.

CMS

CMS

Content Management Systemen

Het kiezen van het juiste Content Management Systeem (CMS) is essentieel voor de (on)mogelijkheden van je website of webshop, maar staat ook in verhouding tot je budget.

Wij bouwen maatwerk websites op WordPress en Webshops op het Lightspeed platform.

Bij het ontwikkelen van webapplicaties en of portals kiezen wij meestal voor een maatwerk  CMS oplossing. We denken graag met je mee in het maken van de juiste keuze.

Heb je een mooi project?

Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op! Wij gaan graag het gesprek met je aan om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Bij een vervolggesprek gaan wij voor een uitgebreide intake met als doel om alle wensen voor het maatwerk project inzichtelijk te krijgen.

Content creatie

Content creatie

Naast het creëren van een mooi design en het toepassen van slimme techniek is goede content op je website ook erg belangrijk. Relevante content met mooi beeldmateriaal en video filmpjes maken een groot verschil in de user experience van een klant.

Met professionele content krijgt een website een compleet andere uitstraling. Het zorgt voor meer vertrouwen en een hogere conversie. Wij werken samen professionele tekstbureaus en fotografen die ervaring hebben op het gebied van de merkpositionering en productpresentatie. Zij kunnen de complete content creatie voor je website verzorgen.

Meten is weten
#

Meten is weten

Door data te verzamelen, te leren en te optimaliseren kunnen wij de website prestaties verbeteren. Gebruik makend van diverse softwarepakketten, het implementeren van meetpunten en het inzetten van onze kennis en kunde komen wij veel te weten over de bezoekers en de werking van een website. Hierdoor kunnen wij sturen op inhoud en daar waar nodig verbeteringen aanbrengen.

#

Google Analytics en Hotjar

Met Google Analytics en Hotjar wordt inzichtelijk hoe bezoekers op jouw website terechtkomen, navigeren en converteren. Dit is waardevolle informatie waarmee je het maximale uit je bezoekers kunt halen. We kunnen deze informatie combineren met Google Adwords advertenties en je online marketing automation. Zo haal je het maximale rendement uit je marketingbudget.

ICT oplossingen

ICT oplossingen

webapplicaties

Als development bureau hebben wij in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het automatiseren van bedrijfsprocessen en bouwen van complexe, online prijscalculatie systemen, het online aanvragen van orders en offertes. Met een online offerte webapplicatie kan je het rendement van je onderneming aanzienlijk vergroten en tegelijkertijd je dagelijkse bedrijfsprocessen automatiseren.

Bezoekers kunnen eenvoudig een offerte aanvragen en deze als PDF in huisstijl per e-mail ontvangen. We zijn inmiddels experts in het vertalen van (complexe) kostencalculaties naar een eenvoudig en toegankelijk offerte aanvraagformulier.

Genoeg gelezen? maak dan een afspraak.

Wacht niet langer en daag ons uit met een mooi maatwerk project!