Tijd voor een upgrade!

Om deze website goed te kunnen bekijken heb je een nieuwe browser nodig.


Download chrome

Wij ontwerpen en realiseren graag mooie en geoptimaliseerde websites volgens de laatste webtechnieken. Dat betekent dat we ons naast de nodige techniek en webdesign ook richten op de gebruiksvriendelijkheid en online marketing. Alles moet kloppen.

Wil je weten waar je online kansen liggen?

Sterke focus op front-end programmeren

We merken bij het ontwikkelen van maatwerkoplossingen dat goede front-end developers steeds belangrijker worden. Dit heeft te maken met de grote diversiteit van apparaten waar elke webpagina optimaal op moet worden weergegeven en de nieuwe webtechnieken dankzij nieuwe browserstandaarden. Extreme Media heeft altijd al een sterke focus gehad op front-end programmeren. Wij durven dan ook te zeggen dat onze front-end developers echt goed zijn. Een goede front-end developer houdt rekening met:

 • Juiste structuur van de HTML;
 • Het scheiden van structuur en opmaak;
 • De snelheid en leesbaarheid van zijn code;
 • Intelligentie van zijn stylesheets (CSS/SASS/LESS);
 • De laatste eisen voor zoekmachines SEO;
 • Responsiveness (mobile first);
 • Het creëren van interactieve elementen (JavaScript/ jQuery);
 • Implementaties van software van derden.

Responsive design

Responsive webdesign maakt het mogelijk één enkele versie van een website te optimaliseren voor verschillende beeldschermen. Hierbij past de website zich aan op de grootte van het scherm zonder in te leveren op content of functionaliteit. Het is zelfs mogelijk bepaalde elementen wel, of juist niet te tonen op basis van de schermresolutie. Binnen Extreme Media zijn we gespecialiseerd in het uitdenken en uitwerken van responsive designs. Als front-end specialisten vinden we het heerlijk om een ontwerp tot in de puntjes mobile proof te maken. Mede door deze expertise dagen reclamebureaus ons regelmatig uit om hun ontwerpen responsive uit te werken en op verschillende Content Management Systemen te implementeren.

Landingspagina voor je online marketingcampagnes

Landingspagina’s zijn geoptimaliseerd op conversie en zorgen ervoor dat een bezoeker sneller tot actie overgaat. Ze zijn wel onderdeel van je website, maar vallen vaak buiten de menustructuur. Landingspagina’s moeten vooral bezoekers van buitenaf bedienen.

Content Management System

Het kiezen van het juiste Content Management System (CMS) is essentieel voor je bedrijfsvoering. Het heeft gevolgen voor de (on)mogelijkheden van je website of shop, maar staat ook in verhouding tot je budget. Naast ons eigen Emcore CMS kunnen we ook producten ontwikkelen met gebruik van open source systemen zoals WordPress, Drupal en Magento, Lightspeed of Woocommerce. We denken graag met je mee in het maken van de juiste keuze.

Websiteteksten

Het succes van je website valt of staat met de inhoud. Hoe rijker en relevanter de content, hoe meer waarde je website heeft voor de bezoeker. We helpen je graag met het maken van goede teksten voor je website.

Fotografie

Met de juiste fotografie en of video krijgt een website een compleet andere uitstraling. Het valt direct op, creëert meer vertrouwen naar je bezoeker en versterkt je imago. Wij werken samen met diverse fotografen met ervaring op het gebied van merkpositionering en visueel inzicht.

Google Analytics

Door meetpunten op je website in te bouwen komen we veel te weten over bezoekers en de werking van je website. Hiermee kunnen we sturen op inhoud en waar nodig verbeteringen aanbrengen.

Bezoekers identificeren en jou de contactgegevens toesturen

Met analysesoftware kunnen we bezoekers op je website identificeren en de data opslaan in een CRM. Deze details laten zien wie er belangstelling heeft voor je producten of diensten. Met deze kennis kan je gericht en gepersonaliseerde online marketing inzetten. De leads worden inzichtelijk en zo kan je pro-actief je bezoekers benaderen, zelfs als zij niet direct hun gegevens hebben achtergelaten.

Online offertecalculaties

Extreme Media heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd met het automatisch verwerken van online offerte aanvragen en het bouwen van complexe, online prijscalculaties voor maatwerkproducten zoals, vergunningen, hypotheken, blokhutten, overkappingen, rolluiken en vloerverwarming.
Met een online offerte calculatieapplicatie kan je het rendement van je website aanzienlijk vergroten en tegelijkertijd je dagelijkse bedrijfsprocessen automatiseren. Bezoekers kunnen eenvoudig een offerte aanvragen en deze als PDF in huisstijl per e-mail ontvangen. We zijn inmiddels experts in het vertalen van (complexe) kostencalculaties naar een eenvoudig en toegankelijk offerte aanvraagformulier.

Waarom kiezen voor Extreme Media?

 • Creatief & innovatief team
 • UI en UX webdesign
 • Front en back-end specialisten
 • Persoonlijke & flexibele benadering
 • Specialisten voor maatwerkoplossingen
 • Advies en begeleiding
 • Al 15 jaar passie en plezier in ons werk

Wil jij weten waar je
online kansen liggen?