Tijd voor een upgrade!

Om deze website goed te kunnen bekijken heb je een nieuwe browser nodig.


Download chrome

Het gaat om het resultaat

Voordat we aan de slag kunnen stellen wij graag eerst een aantal vragen zodat wij uw organisatie en doelstellingen beter leren kennen. Onderwerpen waarvan wij graag meer willen weten zijn:

 • uw organisatie
 • welke producten en diensten
 • welke klanten/markt wilt u bereiken?
 • wat doet u aan werving en promotie
 • welk budget heeft u en hoe is deze opgebouwd
 • hoe denkt u uw concurrenten een stap voor te blijven

Stategie

Samen starten we met het helder krijgen van uw online strategie. Een plan wat de basis vormt voor de verdere werkzaamheden zoals design, ontwikkeling en marketing. Het helpt ons een voorstel te maken met een doordachte selectie van diensten en oplossingen die uw bedrijf, product of merk gaan ondersteunen

Was het bouwen van een website vroeger een doel op zich, inmiddels weten we beter. Of het nu gaat om het binnenhalen van meer opdrachten, offerte aanvragen of beter gevonden worden in zoekmachines als Google en Bing: wij zijn het team die zich hard maakt voor resultaten

Gebruikers ervaring

Uw eindgebruiker is voor ons centraal uitgangspunt. Door ook deze partij te betrekken in het ontwerpproces kunnen we al in een vroeg stadium achterhalen of het idee aansluit op de behoeften van toekomstige gebruikers. Een goede bezoekerservaring is namelijk essentieel om de wensen van uw eindgebruikers en uw eigen online doelstellingen bij elkaar te brengen.

Samenwerken doe je nooit alleen

Het begint al bij de eerste kennismaking: luisteren en vragen. Voor ons het startpunt om te begrijpen waar u naartoe wilt met uw organisatie. Samen brengen we in kaart hoe u het beste resultaat uit uw aanwezigheid op internet haalt. Vervolgens laat u alles in vertrouwen bij ons achter, waarbij uw input voor ons van groot belang blijft. We doen het namelijk nooit alleen en laten u op regelmatige basis een nieuwe versie van de applicatie of website zien. Van de eerste, onvolledige ruwe versie tot de steeds betere en het uiteindelijke eindproduct. Onze inspanningen en uw feedback blijven van A tot Z op elkaar aangesloten.

Aanpak

Het ontwerp- en ontwikkelproces voor het maken van een website of webshop verloopt in meerdere fasen. Aan het eind van iedere fase bepalen we samen of het gewenste resultaat bereikt is. Pas dan gaan we over naar de volgende fase.

Intake

U heeft een website, maar met welk doel? ‘Waar wilt u heen en hoe komt u daar?’ We gaan in deze fase graag de uitdaging aan om complexe vraagstukken te vertalen naar een duidelijk en begrijpbaar plan.

Design

Het designen van een website start altijd met een doel. Een goed ontwerp draagt bij aan de strategie, de positionering en het onderscheidend vermogen van een merk of organisatie. De eindgebruiker krijgt steeds vaker content onder ogen wat past bij zijn of haar persoonlijke profiel. De inhoud en opmaak is afgestemd op de behoefte en het beeldscherm van de gebruiker.

Development

Omdat we alles zelf programmeren, stellen we hoge eisen aan onze code. We hebben de afgelopen jaren al veel kleine en grote online oplossingen ontwikkeld. Wij deinzen niet terug voor complexe vraagstukken en laten ons in deze technische fase graag uitdagen!

Optimalisatie

Website optimalisatie, het klinkt zo simpel. Maar deze mix van web-technieken, marketingkennis en het uitlezen van rapportages is een vak apart. Met zoekmachine optimalisatie, Google Adwords en Display Adverteren zorgen wij dat uw website of shop online als beste gevonden wordt.

Servicecontract

Bent u op zoek naar service en ondersteuning van een specialist? Dat kan! Als team staan we voor u klaar. Dit doen we op een directe en persoonlijke manier. Bij ons dus geen lange wachttijden, maar rechtstreeks contact met een professional die uw vraag snel in behandeling neemt.

Waarom kiezen voor full service internetbureau Lelystad?

 • Creatief & innovatief team
 • UI en UX webdesign
 • Front en back-end specialist
 • Persoonlijke & flexibele benadering
 • Specialist voor maatwerkoplossingen
 • Advies en begeleiding
 • Al 15 jaar passie en plezier in ons werk

Wil jij weten waar je
online kansen liggen?